''Kako naj jo presenetim letos? Rože? Nakit? Večerja? …''

''Rada bi mu pripravila nekaj posebnega za valentinovo, nekaj drugačnega … nekaj, da si bo zapomnil … nekaj, nekaj …''


 V Studiu Železna imamo odličen odgovor za vaju. Presenetite svojo boljšo polovico s (Fe)nomenalnim valentinovim darilom. Za oba. Skupaj.

Na dan zaljubljencev, 14. februarja 2020, bomo za vaju poskrbeli, kot se za takšen dan tudi spodobi. Da bosta sijočega videza zažarela pred fotografskim objektivom bo poskrbela naša profesionalna ekipa frizerjev, vizažistov in stilistov. Razvajali vaju bomo s kozarcem penine, vajino iskrico pa bo v objektiv ujela mednarodno priznana fotografinja Urška Košir. 

Na tebi je torej samo še to, da rezerviraš termin za vaju na valentinovo (rezerviran termin je namenjen zgolj vama) in tako poskrbiš za nepozabno doživetje, izvirno darilo, za tisto »nekaj posebnega«, za res lep spomin, ki bo trajal večno.

Navdušena bo … všeč mu bo … in potem morda večerja, pijača ali sprehod po mestu. To pa je z odlično fotografsko uverturo popolnoma v vajinih rokah.  

Pokliči 051 489 018 ali pošlji mail na info@zelezna.si in rezerviraj termin za vaju. Termini so na voljo 14.2.2020 od 12.00 do 20.00 na vsako polno uro. Število terminov je omejeno. 

*Cena = redna cena 190 Eur z ddv (za oba), valentinova akcija 26% popusta 140 Eur

Vključuje: ličenje, urejanje pričeske, stiliranje, kozarec penine in profesionalno obdelano izbrano fotografijo.