Večnamenska Bela dvorana za vaše dogodke v središču prestolnice. Bela dvorana je prostor, ki vam omogoča organizacijo 'high end' dogodka, ki bo na vaše povabljence naredil izjemen vtis.

bela dvorana

Bela dvorana, zasnovana s strani arhitekta Erika Šifrerja iz Mides design, omogoča prilagoditev za različne scenarije. Večnamenska dvorana se lahko preobrazi in je primerna za predavanja, delavnice, konference, srečanja, druženja, promocije ter sprostitvene vadbe kot so joga, pilates, izrazni ples in še kaj.

V Beli dvorani se organizirajo številne fotografske delavnice, motivacijska predavanja, enkratni priložnostni dogodki, team buildingi za manjše skupine, redno pa se izvajata tudi joga in pilates. 

Prostor je ogrevan, klimatiziran in popolnoma opremljen: wi-fi, projektor in belo ozadje, vgrajeno ozvočenje in tonska miza, mikrofon, vgrajena osvetlitev z možnostjo dodatne osvetlitve, ambientalna RGB osvetlitev, možnost popolne zatemnite z zavesami, ki ne prepuščajo svetlobe.

V neposredni bližini je tudi lepotilni in frizerski kotiček, garderoba, kuhinja s prostorom za druženje in toaleta. 

Na voljo je 40 zložljivih stolov, 6 večjih zložljivih miz in 26 telovadnih blazin. 

Najem dvorane po ugodnih cenah že od 30€/uro dalje.  

Belo dvorano lahko najamete v različnih paketih glede na opremo, lahko pa z vami oblikujemo tudi individualni paket. V Beli dvorani lahko sami organizirate svoj dogodek, lahko pa vam pripravimo dogodek po vaši želji, ki ga organiziramo mi. Nudimo tudi možnost najema posameznikov iz naše ekipe, moderatorja, fotografe,  snemalce, asistente, vizažiste, frizerja, stilista, hostese itd. 

Po dogovoru vam pripravimo tudi pogostitev. 

Vhod v dvorano je neposredno s ploščadi, kjer ni stopnic ali ovir, kar omogoča dostop tudi gibalno oviranim osebam. 

Parkiranje proti plačilu (pozni popoldnevi in vikendi so brezplačni) je možno na označenih pakirnih mestih na ulici ali na bližnjem urejenem parkirišču na Vilharjevi ulici ali Bežigrajskem dvoru. Dovoz opreme je možen neposredno pred vhod. Možnost skladiščenja opreme ob daljšem najemu Bele dvorane.