V središču Ljubljane, v Zupančičevi jami, na Železni cesti 16, je zaživela »postaja navdiha«, kot je tudi naše drugo ime. Ustvarjalni center zastopa logotip Fe16, poigrali smo se s kemijskim simbolom za železo in delujemo pod sloganom »Ustvarjamo dobro kemijo«, saj smo prepričani, da lepa beseda lepo mesto najde in da se dobro z dobrim vrača.

Želite fotografije za vašo dejavnost ali za vašo osebno rabo? Morda fotografa že imate in potrebujete le studio za ustvarjanje? Iščete prostor in ekipo za organizacijo 'high end' dogodka, ki bo na vaše povabljene naredil izjemen vtis? Se zavedate, da so dobri odnosi ključ za uspešnost in želite narediti nekaj dobrega za svoje podjetje in zaposlene, kot je edinstvena 'teambuilding' delavnica? V Studiu Železna poskrbimo za vse in še več. Zagotavljamo edinstveno izkušnjo. Profesionalno, strokovno in 'na ključ'. 


Naš paradni konj so vizualne storitve, saj je idejna vodja studia, Urška Košir, ob sebi zbrala ljubitelje fotografije in vsega lepega, ki ustvarjamo unikatne poslovne, osebne in družinske portrete, umetniško fotografijo, akte, produktno fotografijo, fotografiramo dogodke, objekte… Z veseljem tudi predajamo svoje fotografsko znanje, saj organiziramo številna izobraževanja in delavnice.

Ekipa Studia Železna

Urška Košir, idejna vodja. Umetnica in fotografinja, najbolj prepoznavna po serijah portretov in akt fotografij. Od leta 2010 sodeluje z revijo Playboy.

Sebastjan Vovk, vodja studia in velik ljubitelj fotografije. Bdi nad projekti in organizacijo dela, skrbi za marketing Studia Železna, poslovne partnerje in odnose z javnostmi. Njegov dom je mini galerija, kjer dobra fotografija vedno najde svoje mesto.

Tit Bonač, vodja fotografov za dogodke in asistent. Fotograf za manjše in večje dogodke, ki se odlično znajde v množici ljudi, ujame tako pristne izraze na obrazih kot pomembne protokolarne trenutke. 

Aleš Kravos, fotograf in ambasador studia. Svojo strast je našel v 'landscape' motivih, s časom pa se je profiliral kot portretni fotograf. Strokovnjak za črno-belo fotografijo.