V središču Ljubljane, v Zupančičevi jami, na Železni cesti 16, je zaživela »postaja navdiha«, kot je tudi naše drugo ime. Ustvarjalni center zastopa logotip Fe16, poigrali smo se s kemijskim simbolom za železo in delujemo pod sloganom »Ustvarjamo dobro kemijo«, saj smo prepričani, da lepa beseda lepo mesto najde in da se dobro z dobrim vrača.

Želite fotografije za vašo dejavnost ali za vašo osebno rabo? Morda fotografa že imate in potrebujete le studio za ustvarjanje? Iščete prostor in ekipo za organizacijo 'high end' online virtualnega dogodka ali v dogodka v živo, ki bo na vaše povabljene naredil izjemen vtis? Se zavedate, da so dobri odnosi ključ za uspešnost in želite narediti nekaj dobrega za svoje podjetje in zaposlene, kot je edinstvena 'teambuilding' delavnica? V Studiu Železna poskrbimo za vse in še več. Zagotavljamo edinstveno izkušnjo. Profesionalno, strokovno in 'na ključ'. 

Naš paradni konj so vizualne storitve, saj je idejna vodja studia, Urška Košir, ob sebi zbrala ljubitelje fotografije in vsega lepega, ki ustvarjamo unikatne poslovne, osebne in družinske portrete, umetniško fotografijo, akte, boudoir, produktno fotografijo oziroma slikanje izdelkov, fotografiramo dogodke, objekte, arhitekturo… Z veseljem tudi predajamo svoje fotografsko znanje, saj organiziramo številna izobraževanja in delavnice.