STROKOVNI TEAM BUILDING

Intenzivna izkušnja na Železni - navdahnjeno, ustvarjalno, izjemno!

S priznanimi strokovnjaki in uveljavljenimi delavnicami gradimo na poslovni

podobi, zadovoljstvu, dobrem počutju in uspešni komunikaciji v kolektivu.

Dandanes so team buildingi zelo popularni, še posebej v tujini. A tudi v Sloveniji se delodajalci vse bolj zavedajo, da klima med zaposlenimi ustvarja klimo celotnega podjetja. Žal pa je s poplavo team building programov prišlo tudi do zlorabe imena in gre pogosto zgolj za druženje brez globljih temeljev in konkretnih rezultatov. V Studiu Železna pa smo se določili, da izstopimo iz množice in organiziramo team building, ki ne temelji le na druženju in zabavi, ampak tudi in predvsem na strokovnosti. 

Rdeča nit intenzivne izkušnje na postaji navdiha se glasi: »Vsi enaki, vsi drugačni, vsi unikatni. Vsi za enega, eden za vse!« Tekom delavnic svoje sodelavce spoznavamo v drugačni luči, saj imamo vsi poleg službe tudi druge vrednote, ambicije in želje. Namen je najti svojo vlogo v ekipi, odkriti svoj lastni potencial, okrepiti medosebne vezi, izboljšati nastop in komunikacijo, se odmakniti od vsakodnevne rutine in postati ustvarjalni ter v delavnik vnesti tudi zdrav način življenja. Z različnimi strokovnjaki in delavnicami gradimo na kreiranju idej, pozitivni samopodobi, zadovoljstvu, vitalnosti, zdravju in dobrem počutju ter še boljši medsebojni komunikaciji, vse to pa doprinese k boljšim rezultatom na delovnem mestu.

Podrobnejši program se pripravi v sodelovanju z naročnikom, glede na želje in potrebe podjetja in števila zaposlenih. Program se lahko izpelje kot enodnevni dogodek, več dnevni dogodek ali tedenski modul. 

- organizacija programa

- pogostitev

Nazaj