Moderna sejna soba, ki bo na vaše poslovne partnerje ali stranke naredila profesionalen vtis. Za sestanke, konference, predavanja, delavnice... 

sejna soba

Iščete moderno sejno sobo, ki bo na vaše poslovne partnerje ali stranke naredila profesionalen vtis? Se vam zdijo pisarne in strogi poslovni prostori preveč temačni, kar ovira pretok misli in zmanjšuje možnost za sklepanje dobrih poslovnih priložnosti? Ali pa bi se radi le preprosto odmaknili od svojega delovnega prostora in imeli sestanek na nevtralni lokaciji? V Ljubljani, za Bežigradom, v Župančičevi jami, lahko najamete moderno in popolnoma opremljeno sejno sobo, ki nudi vse, kar potrebujete: wi-fi, projektor, prenosni računalnik, tablico, belo premično tablo in ostalo. Sejna soba je moderen prostor, ki vam omogoča organizacijo 'high end' sestanka, ki bo na vaše poslovne partnerje naredili profesionalen vtis.

Sejna soba je velika 24 m², sprejme do 12 ljudi, ima dve mizi, veliko belo in manjšo rdečo ter zložljive stole.  

Najem sejne sobe po ugodnih cenah, že od 15€/uro.

Sejno sobo lahko najamete za organizacijo svojega dogodka, lahko pa vam pripravimo dogodek po vaši želji, ki ga organiziramo mi. Nudimo tudi možnost najema posameznikov iz naše ekipe, moderatorja, fotografe,  snemalce, asistente, vizažiste, frizerja, stilista, hostese itd. 

Po dogovoru vam pripravimo tudi pogostitev. 

Sejna soba se nahaja v kletnih prostorih, kamor vodijo stopnice, zato je otežen dostop gibalno oviranim osebam. 

Parkiranje proti plačilu (pozni popoldnevi in vikendi so brezplačni) je možno na označenih pakirnih mestih na ulici ali na bližnjem urejenem parkirišču na Vilharjevi ulici ali Bežigrajskem dvoru. Dovoz opreme je možen neposredno pred vhod. Možnost skladiščenja opreme ob daljšem najemu sejne sobe.