STILSKA FOTO PREOBRAZBA
od 180,00 eur
Postani princ/esa za en dan. Vizažistka, mojster pričesk, vrhunska stilistka in odlična fotografinja poskrbijo za zvezdniško izkušnjo. Pred zabavo za rojstni dan, pred maturanstkim plesom, dekliščino… Pridi ali pridite k nam! Poskrbimo za ultimativen videz tebe in tvojih prijateljev/-ljic, za trajni spomin pa naredimo še profesionalno fotografijo.

DRUŽINSKI PORTRET
od 290 Eur
Kdaj ste bili nazadnje skupaj na fotografiji z vsemi člani vaše ožje ali širše družine? Kolikokrat ste si že obljubili, da boste poskrbeli za vaš družinski portret in s tem spomin, ki bo trajal večno? Želite ovekovečiti trenutek družinske sreče zase, za svoje otroke, vnuke, pravnuke?

FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV
od 15 Eur / fotografijo
Kakšno zgodbo pripoveduje vaša blagovna znamka, vaš izdelek? Kako ga želite prikazati kupcem? Kako želite, da ga trg zazna in sprejme? Želite s svojim izdelkom izstopati iz poplave sorodnih izdelkov na tržišču? Iščete fotografa za profesionalno fotografiranje vaših izdelkov za spletno stran, katalog ali družbena omrežja?

FOTOGRAFIRANJE OBJEKTOV
od 150 Eur
Ste ponosni lastnik nepremičnine in bi jo želeli ovekovečiti? Prodajate stanovanje, hišo, vikend ali poslovni prostor in želite biti boljši od konkurence na trgu? Morda oddajate nepremičnino in želite res dobre fotografije, ki vam bodo pospešile oddajo? Želite vašo poslovno stavbo ponosno pokazati svojim obstoječim in potencialnim poslovnim partnerjem?

POSLOVNI PORTRET
od 125 Eur
Kdo ste vi? Kdo so vaši sodelavci, zaposleni? Kakšno podobo o sebi in svojem podjetju želite ustvariti? Kako želite, da vas dojemajo in sprejemajo? Kaj želite, da o vas, vaši dejavnosti, podjetju ali blagovni znamki povedo vaše fotografije? Kakšen vtis želite pustiti obiskovalcem vaše spletne strani in družbenih omrežij?

OSEBNI PORTRET
od 125 Eur
Si na fotografijah niste najbolj všeč? Se izogibate fotografiranju, ker se zdite sami sebi nesproščeni, izumetničeni? Bi radi kvalitetno in profesionalno fotografijo sebe, zase, za spomin ali za darilo? Iščete fotografa, ki bo zares ujel tisto iskrico v vas, tisti sproščeni trenutek, ko ste vi res vi?

ČRNO-BELI PORTRET
od 125 Eur
Črno-bela portretna fotografija je ena najbolj izvirnih in močnih podob, ki jih lahko pričaramo. Skozi njo intenzivno vstopimo v zgodbo, ki jo piše portretirančevo življenje. Črno-bela portretna fotografija ustvarja prostor, kjer se ujame vsa vaša zunanja in notranja lepota.

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE
po dogovoru
Nosečnost doda ženski poseben sijaj, saj v vas raste novo življenje. Ta sijaj pride še posebej do izraza prav na nosečniških fotografijah. In ni ga lepšega spomina za žensko kot fotografije iz nosečnosti, na katerih lahko občudujete svoje telo. In čudež življenja v njem.

AKT ZA TRAJNI SPOMIN
po dogovoru
Ne veste, kaj bi svoji dragi poklonili za obletnico? Niste čisto prepričani, kaj bi svojemu dragemu podarili za rojstni dan? Iščete unikatno in izvirno darilo, ki se ga ne da kupiti? Darilo, ki bo dodatno podžgalo vajino iskrico?

FOTOGRAFIRANJE DOGODKOV
od 80 Eur
Organizirate dogodek in iščete fotografa? Imate kot gostitelj že dovolj dela s samo organizacijo in zato iščete zanesljivega partnerja, ki bo v celoti poskrbel za fotografiranje? Potrebujete profesionalne in kvalitetne fotografije z vašega dogodka za objavo v medijih, na družbenih omrežjih ali zgolj za lasten arhiv? Želite, da se bodo gostje vašega dogodka še dolgo spominjali in podoživljali prijetne trenutke?

FOTOGRAFIRANJE NOVOROJEČKOV, DOJENČKOV IN MALČKOV
po dogovoru
Ujamemo najbolj pristne trenutke vašega malčka in ustvarimo nepozabne foto spomine. Fotografiranje novorojenčkov in dojenčkov poteka na način avtentične, »lifestyle« fotografije, brez nenaravnih poz, da je otrok v popolnoma varnem in prijetnem okolju. Gre za minimalistični pristop, kjer govorijo le čustva.

FOTO SPREHOD- LJUBLJANA SKOZI FOTOGRAFSKI OBJEKTIV
55€/osebo
Raziščite Ljubljano malo drugače in ustvarite zavidanja vredne fotografije. Odkrijte najbolj fotogenične ulice in skrite kotičke zelene Ljubljane.


Dodatna ponudba
  • oblikovanje pričeske
  • stajling
  • dodatne fotografije
  • tisk in okvirjanje fotografij