STILSKA FOTO PREOBRAZBA
od 180,00 eur
Postani princ/esa za en dan. Vizažistka, mojster pričesk, vrhunska stilistka in odlična fotografinja poskrbijo za zvezdniško izkušnjo. Pred zabavo za rojstni dan, pred maturanstkim plesom, dekliščino… Pridi ali pridite k nam! Poskrbimo za ultimativen videz tebe in tvojih prijateljev/-ljic, za trajni spomin pa naredimo še profesionalno fotografijo.

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE ZA DRUŽINSKI PORTRET
od 290 Eur
Vsaka družina ima svojo iskrico. Ko jo ujameš s fotografskim objektivom, postane neprecenljiv spomin. Družinska fotografija je najlepši spomin in čudovito darilo. Družinsko fotografiranje v Studiu Železna je nepozabna izkušnja tako za vsakega člana družine posebej kot za celotno družino.

PRODUKTNA FOTOGRAFIJA – FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV
od 15 Eur / fotografijo
Fotografija pove več kot tisoč besed. In če drži, da jemo z očmi, potem tudi drži, da kupujemo z očmi. Nudimo visoko kvalitetne fotografije izdelkov, takšne, ki prodajajo. Posvetimo se vsakemu produktu posebej in ga postavimo v kontekst.

FOTOGRAFIRANJE OBJEKTOV, INTERIERJEV IN EKSTERERJEV
od 150 Eur
Fotografiranje objektov poteka samostojno ali v povezavi z njihovo funkcijo, ljudmi in okolico. Naši izkušeni fotografi bodo poiskali najboljše kote in ujeli primerno svetlobo. Posebno skrb posvečamo željam naročnika in detajlom. Poskrbimo, da bo vaš objekt videti v najboljši luči.

POSLOVNI PORTRET
od 125 Eur
Naš portret je naše ogledalo, v poslovnem svetu pa tudi naša predstavitvena vizitka. Za vsakim podjetjem stojijo ljudje, zato je prvi vtis še kako pomemben. Zelo je pomembno, da portret naredi profesionalni fotograf, saj bo le na ta način vaš portret izražal profesionalnost, strokovnost in urejenost.

OSEBNI PORTRET
od 125 Eur
Portretna fotografija za osebno rabo, za objavo na internetni strani ali za najboljšo "profilko" na socialnih omrežjih. Pozabite na "selfije", prepustite se strokovnjakom. Portret je lahko trajni spomin ali najlepše rojstnodnevno darilo. Počutili se boste kot model z naslovnice.

ČRNO-BELI PORTRET
od 125 Eur
Črno-bela portretna fotografija je ena najbolj izvirnih in močnih podob, ki jih lahko pričaramo. Skozi njo intenzivno vstopimo v zgodbo, ki jo piše portretirančevo življenje. Črno-bela portretna fotografija ustvarja prostor, kjer se ujame vsa vaša zunanja in notranja lepota.

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE
po dogovoru
Nosečnice imajo poseben žar, saj v sebi nosijo novo življenje. To se najlepše vidi na nosečniških fotografijah. Vsak trebušček je unikaten in takšne naj bodo tudi fotografije. Vsaki nosečnici se posvetimo ter prisluhnemo njenim željam in pričakovanjem. Uredimo jo od glave do pet, da se počuti kot kraljica.

AKTI ZA TRAJNI SPOMIN – EROTIČNO FOTOGRAFIRANJE
po dogovoru
Vsaka ženska je lepa, žensko telo pa svojevrstna umetnina. V foto objektiv ujamemo nežne in intimne trenutke, pri tem pa poskrbimo, da se ženska počuti udobno, sproščeno in zapeljivo, kot filmska zvezda! Iščete unikatno, izvirno darilo? Poklonite ji akt, kjer bo zažarela v vsej svoji lepoti. Akt pa je lahko tudi odlično darilo za vašo ljubljeno osebo.

FOTOGRAFIRANJE DOGODKOV
od 80 Eur
Dogodki minejo, foto spomini živijo večno. Dobra fotografska pokritost dogodka je skoraj enako pomembna kot dogodek sam. Za dobro pokritost dogodka ni dovolj samo umetniško oko, ampak štejejo predvsem leta izkušenj, ki fotografa pripravijo na to, da ujame sleherni trenutek dogajanja.

FOTOGRAFIRANJE NOVOROJEČKOV, DOJENČKOV IN MALČKOV
po dogovoru
Ujamemo najbolj pristne trenutke vašega malčka in ustvarimo nepozabne foto spomine. Fotografiranje novorojenčkov in dojenčkov poteka na način avtentične, »lifestyle« fotografije, brez nenaravnih poz, da je otrok v popolnoma varnem in prijetnem okolju. Gre za minimalistični pristop, kjer govorijo le čustva.

FOTO SPREHOD- LJUBLJANA SKOZI FOTOGRAFSKI OBJEKTIV
55€/osebo
Raziščite Ljubljano malo drugače in ustvarite zavidanja vredne fotografije. Odkrijte najbolj fotogenične ulice in skrite kotičke zelene Ljubljane.


Dodatna ponudba
  • oblikovanje pričeske
  • stajling
  • dodatne fotografije
  • tisk in okvirjanje fotografij