FOTOGRAFIRANJE NOVOROJEČKOV, DOJENČKOV IN MALČKOV

Ljubezen do otroka je najčistejša in najiskrenejša ljubezen. Je tako močna, da jo zazna celo naprava, kot je fotoaparat. Če se za njim skriva oseba, ki je občutek starševstva občutila na svoji koži, pa je to recept za edinstven rezultat, edinstvene fotografije. 


Starši želimo zaužiti vsak gib, korak, gesto in pogled naših otrok. A žal otroci hitro rastejo, naš spomin pa ni večen, zato je profesionalna fotografija najboljši način, da ovekovečimo te nepozabne trenutke. Zdaj je popoln trenutek za najlepše fotografije vaših malčkov, ki jih boste s ponosom kazali v albumih, foto knjigah ter na stenah vaših domov.


V Studiu Železna skupaj z vami ujamemo najbolj pristne trenutke vašega malčka in ustvarimo nepozabne foto spomine. Fotografiranje novorojenčkov in dojenčkov poteka na način avtentične, »lifestyle« fotografije, brez nenaravnih poz, da je otrok v popolnoma varnem in prijetnem okolju. Gre za minimalistični pristop, kjer je otrok na prvem mestu in v središču pozornosti. Naj govorijo le čustva. Dobrodošli so osebni rekviziti, s katerimi lahko naredimo unikatne fotografije in ustvarimo pravo družinsko foto zgodbo. S fotografinjo se vnaprej tudi pogovorite o željah in pričakovanjih ter skupaj načrtujete potek fotografiranja vašega otroka. 


Za fotografiranje novorojenčkov in dojenčkov se uporabljajo posebni pripomočki, ki so nežni in prijazni do otrokove kože. Varnost in udobje sta vedno na prvem mestu.  


Prostor je prostoren in udoben, da se lahko tudi mamice in očki počutijo kot doma, omogoča pa tudi intimo za dojenje. Po želji lahko fotografiranje poteka tudi v naravi.  


-fotografiranje z asistentom

-obdelava fotografij

-izbor fotografij


Nazaj