POSLOVNI PORTRET

Kdo ste vi? Kdo so vaši sodelavci, zaposleni? Kakšno podobo o sebi in svojem podjetju želite ustvariti? Kako želite, da vas dojemajo in sprejemajo? Kaj želite, da o vas, vaši dejavnosti, podjetju ali blagovni znamki povedo vaše fotografije? Kakšen vtis želite pustiti obiskovalcem vaše spletne strani in družbenih omrežij?


Postavite se v vlogo vaše potencialne stranke v današnjem času neskončne ponudbe na trgu. V trenutku odločanja, komu zaupati svoje potrebe in želje, lahko neobstoječa ali slaba predstavitvena fotografija predstavlja velik minus v primerjavi s konkurenco. Tudi izgubo posla. Ljudje smo vizualna bitja in si na podlagi fotografije drugega človeka o njem (in posledično podjetju) ustvarimo svojo podobo. Morda ni nujno resnična, je pa v danem trenutku edina relevantna.


Naš portret je naše ogledalo, v poslovnem svetu pa predvsem naša predstavitvena vizitka. Za vsakim podjetjem stojijo ljudje, zato je prvi vtis še kako pomemben. Kadar podjetje preko lastnih kanalov komuniciranja ne uporablja profesionalnih portretnih fotografij (ali jih celo nima), se kaj hitro lahko zgodi, da potencialne stranke podjetja ne bodo jemale resno oz. se bodo z njim težko identificirale. Poslovni portreti so del naše zunanje podobe, naše blagovne znamke in poslovanja podjetja. So vizualna predstavitev naših sposobnosti in ugleda. Naš portret nosi veliko informacij. Ne gre samo za barvo las, oči in obliko obraza, kvaliteten poslovni portret poleg strokovnosti odraža tudi naše osebne značilnosti in lastnosti.


Poslovni portret, ki se pojavlja na spletni strani, v medijih ali na družbenih omrežjih, je pomemben del predstavitve vašega podjetja ter vas samih. Prav tako so pomembni portreti zaposlenih, ki predstavljajo motor vašega podjetja. Zelo je pomembno, da portret naredi profesionalni fotograf, saj bo le na ta način vaš portret izražal strokovnost, urejenost, prijaznost in priljudnost. Takim osebam bomo veliko lažje zaupali svoje potrebe in reševanje morebitnih težav, s tem pa tudi svoj denar. Njihova podoba bo v nas pustila občutek varnosti in profesionalnosti - zmagovalno kombinacijo, ki jo s kvalitetnim poslovnim portretom tudi hočemo doseči. 


Pa vi, spoštovane podjetnice in podjetniki, kakšne fotografije imate objavljene na spletni strani vašega podjetja? Ali so vaši portreti ogledalo vašega podjetja? Ali odražajo tisto, kar ste ali kar želite, da drugi vidijo v vas?


GALERIJA: https://www.zelezna.si/galerij...


-profesionalno ličenje za eno osebo

-studijsko fotografiranje z asistentom 

-izbiro in obdelavo ene končne fotografije

Nazaj