AKT ZA TRAJNI SPOMIN

Se spomnite prizora iz filma Titanik, ko Kate Winslet leži gola na divanu odeta le v dragulje, Leonardo DiCaprio pa riše njeno golo figuro? Se spomnite erotičnega naboja, ki je spremljal ta prizor? Se spomnite prizora za tem?


Akt fotografija je dolgo časa veljala za bolj kontroverzno kot naslikana golota. V izogib cenzure so bile nekatere zgodnje akt fotografije predstavljene kot ‘slikarske študije figure’ za pomoč slikarjem pri anatomiji ali sami izvedbi slikanja brez modela. Skozi razvoj poz, ostrenja, senčenja in osvetlitve, so se začeli ustvarjati fotografski izdelki, ki so akt fotografijo dvignili v panteon visoke umetnosti.

Vsaka ženska je lepa, žensko telo pa svojevrstna umetnina. V Studiu Železna v foto objektiv ujamemo nežne in intimne trenutke, pri tem pa poskrbimo, da se ženska počuti udobno, sproščeno in zapeljivo. Kot filmska zvezda. Močne, suhe, velike, majhne, z oblinami ali brez ... obožujemo vse vrste postav! Raznolikost, ki jo ponuja narava, je neprecenljiva. In naše poslanstvo je, da se vsaka ženska po ogledu svojih fotografij začne zavedati svoje lepote.
 
Ne veste, kaj bi svoji dragi poklonili za obletnico? Niste čisto prepričani, kaj bi svojemu dragemu podarili za rojstni dan? Iščete unikatno in izvirno darilo, ki se ga ne da kupiti? Darilo, ki bo dodatno podžgalo vajino iskrico?

Poklonite svoj akt, kjer boste zažareli v vsej svoji lepoti. Akt je lahko odlično darilo za vašo ljubezen. Prepričani smo, da bo to presenečenje na poseben, drugačen in najlepši možen način.

Uredili vas bomo od glave do pet ter poskrbeli za ličenje, frizuro in oblačila. V naših rokah se boste počutili kot filmska zvezda. 


-profesionalno ličenje

-pričeska

-fotografiranje z asistentom

-obdelava fotografij

-izbor fotografij

Nazaj