FOTOGRAFIRANJE DOGODKOV

Dogodki minejo, spomini ostanejo. Foto spomini pa živijo večno.


Dobra fotografska pokritost dogodka je skoraj enako pomembna kot dogodek sam. Fotografiranje dogodka je idealen način, kako vaš trud pri organizaciji ne gre v pozabo, saj s fotografijami ovekovečimo vse podrobnosti. Za dobro pokritost dogodka ni dovolj samo umetniško oko, ampak štejejo predvsem leta izkušenj, ki fotografa pripravijo na to, da ujame sleherni trenutek dogajanja. Od ureditve prostora do dogajanja na uradnem in družabnem delu. 


Profesionalni fotografi Studia Železna bomo poskrbeli, da bo ujet vsak detajl, od najmanjše podrobnosti do najširšega pogleda na dogajanje, pri tem pa bomo posebno pozornost namenili tudi željam naročnika.


Kadar organizirate dogodek, najsibo to mednarodno obiskan sejem, interni seminar, dobrodelni ali športni dogodek, team building, predstavitev novega izdelka, odprtje nove prodajne lokacije ali poslovne enote, božično-novoletno zabavo za zaposlene … ne pozabite na komunikacijo s strankami, partnerji in sponzorji med in po dogodku. V Studiu Železna fotografiramo vse vrste dogodkov in se prilagodimo vašim potrebam in željam.


Z vrhunsko fotografijo se vas bodo še dolgo spominjali ter podoživljali prijetne trenutke. Pa saj je pravzaprav to tudi namen vašega dogodka, kajne? 


-fotografa na dogodku (možnost več fotografov)

-obdelavo fotografij

Nazaj