ČRNO-BELI PORTRET

Črno-bela portretna fotografija je ena najbolj izvirnih in močnih podob, ki jih lahko pričaramo. Skozi njo intenzivno vstopimo v zgodbo, ki jo piše portretirančevo življenje. Svetloba, sence in izrazi odsevajo dušo in karakter portretiranca, ne da bi nas pri tem zmotile barve, ki lahko govorijo popolnoma drugačno zgodbo. Črno-bela portretna fotografija ustvarja prostor, kjer lahko veliko intenzivneje začutimo vzdušje in razpoloženje kot pri barvni fotografiji.


S črno-belo portretno fotografijo želimo v Studiu Železna ustvarjati zgodbe, ki jih piše življenje. Pristop do takega portretnega fotografiranja je konceptualen, saj vedno predlagamo predhodno posvetovanje, kaj želimo s portretom sporočiti. Tukaj ne gre za modno fotografiranje, niti za poudarjanje lepotnih idealov, ki jih dosežemo z dobro fotografijo in spretno obdelavo. Gre za iskren in globok prikaz portretiranca takšnega, kakršen je v resnici. Trend takega fotografiranja je v zadnjih letih vedno bolj aktualen, saj imajo ljudje dovolj izumetničenih fasad, ki se bleščijo le navzven, za njimi pa morda ne najdemo več nobene vsebine. Fantastični primeri take fotografije, čeprav komercialne, so zadnji znani Pirellijevi koledarji, kjer znane filmske igralke spoznamo v njihovi pravi lepoti.


V Studiu Železna želimo v objektiv ujeti vašo notranjo lepoto.  Res pa je, da je za tak portret potrebno imeti zgodbo in predvsem pogum, da  razkrijete samega sebe na drugačen način. Si upate?


-profesionalno ličenje za eno osebo

-studijsko fotografiranje z asistentom 

-izbiro in obdelavo ene končne fotografije

Nazaj