NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Trenutki pričakovanja so odlična priložnost za fotografiranje. 

Nosečnost doda ženski poseben sijaj, saj v sebi nosite novo življenje.


„Najmanjše nogice bodo pustile največje sledi v vašem srcu.“


Fotografiranje nosečnic je veliko več, kot se morda zdi na prvi pogled. Je več kot le fotografiranje. Je nepozabna izkušnja za bodočo mamico. Nosečnost doda ženski poseben sijaj, saj v vas raste novo življenje. Ta sijaj pride še posebej do izraza prav na nosečniških fotografijah. In ni ga lepšega spomina za žensko kot fotografije iz nosečnosti, na katerih lahko občudujete svoje telo. In čudež življenja v njem. 


Vsak trebušček je unikaten in takšne morajo biti tudi fotografije. Vsaka nosečnost je zgodba zase, zato se v Studiu Železna vsaki nosečnici posebej posvetimo ter prisluhnemo vašim željam in pričakovanjem. Poskrbimo, da postanete kraljica za en dan. Uredimo vas, poskrbimo za ličenje, pričesko, oblačila in vam zagotovimo zvezdniški tretma. Pred samim fotografiranjem se boste spoznali tudi z našo uveljavljeno fotografinjo Urško Košir, kar je osnova za zaupanje in fotografiranje tega intimnega trenutka.


Fotografirate se lahko sami, lahko pa se vam pridruži tudi partner, otrok ali kakšna druga vam ljuba oseba. Odločite se lahko za fotografiranje v studiu ali v naravi. Fotografiranje v studiu omogoča veliko kreativnosti z umetniškim pristopom, od barvanja trebuščka do igranja s svetlobo in ustvarjanja silhuet, senc ali odsevov. Fotografiranje v naravi pa ima drugačen čar, saj je lokacija izbrana na podlagi vaših želja in idej. Zaželeni so tudi osebni rekviziti, na katere ste navezani, ali pa imajo močno sporočilno vlogo v pričakovanju novega družinskega člana. V Studiu Železna za vas pripravimo tudi posebne »stajlinge«, da se boste počutili še bolj privlačno in lepo. 


Pomembno je, da izberete tisti pravi, najbolj ustrezni termin za fotografiranje. Vsaka nosečnica mora sama presoditi, kdaj je najprimernejši termin za fotografiranje trebuščka, da ste še vedno v dobri formi, vaš trebušček pa lepo zaobljen. 


Ujemite spomin na nosečnost, na teh čudovitih devet mesecev, ko v vas raste novo življenje. 

Naj vam pomagamo ovekovečiti trenutke nove zgodbe v vašem življenju. Zgodbe, ki se je pravzaprav že začela … 


Ni ga lepšega spomina za žensko kot fotografije iz nosečnosti, 

na katerih lahko občudujete svoje telo. In čudež življenja v njem.GALERIJA: https://www.zelezna.si/galerija/nosecnice


-profesionalno ličenje

-pričeska

-fotografiranje z asistentom


Nazaj